| | |
|
Edita
2008 6 09 23:33
Inga Jankauskaitė rašo: | Edita, kur gyveni? as su masinyte, galeciau bandyt prigriebt. |
Smagu, kad tiek geranoriškų žmonių čia
Žirmūnuose gyvenu. Parašysiu į dėžutę. Jau Mindaugas parašė, tad jei ne jis gal kuris nors iš jūsų galėsit prigriebti. Na, o jei ne - aš galiu ir atsinešti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Nendre
2008 6 10 9:01
Nu va susiruosiau ateiti ir ant cepelinu iskart pataikiau Na kaip suprantu bus vis delto planas B - kugelis. Bet vat klausimas pas mane (gal nedaskaiciau kazkur ir jau rasei), Linai, ir cepelinams ir kugeliui reikia daugiau nei bulviu, ar visi draugiskai siausim i Mindaugo Maxima? Ir dar jeigu kugelis vis delto, ar turesi bleta kurioje kepti reikia (nes zmoniu kaip matau ne mazai), o jeigu cepelinai tai minimum kokiu dvieju puodu reikes dideliu. Turesi? ar ir tuos prigreibti reiketu kam nors
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 6 10 9:17
Nendrė - Indrė Voicechovičienė rašo: | Nu va susiruosiau ateiti ir ant cepelinu iskart pataikiau Na kaip suprantu bus vis delto planas B - kugelis. Bet vat klausimas pas mane (gal nedaskaiciau kazkur ir jau rasei), Linai, ir cepelinams ir kugeliui reikia daugiau nei bulviu, ar visi draugiskai siausim i Mindaugo Maxima? Ir dar jeigu kugelis vis delto, ar turesi bleta kurioje kepti reikia (nes zmoniu kaip matau ne mazai), o jeigu cepelinai tai minimum kokiu dvieju puodu reikes dideliu. Turesi? ar ir tuos prigreibti reiketu kam nors |
Va, ir man šie klausimai kirba galvoje Jau maniau - skambinsiu Linui, klausiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 6 10 9:36
Edita rašo: | Nendrė - Indrė Voicechovičienė rašo: | Nu va susiruosiau ateiti ir ant cepelinu iskart pataikiau Na kaip suprantu bus vis delto planas B - kugelis. Bet vat klausimas pas mane (gal nedaskaiciau kazkur ir jau rasei), Linai, ir cepelinams ir kugeliui reikia daugiau nei bulviu, ar visi draugiskai siausim i Mindaugo Maxima? Ir dar jeigu kugelis vis delto, ar turesi bleta kurioje kepti reikia (nes zmoniu kaip matau ne mazai), o jeigu cepelinai tai minimum kokiu dvieju puodu reikes dideliu. Turesi? ar ir tuos prigreibti reiketu kam nors |
Va, ir man šie klausimai kirba galvoje Jau maniau - skambinsiu Linui, klausiu |
Linas sakė, kad tik lėkščių nėra daug. Įtariu, kad jų tikrai pritrūksim, nes žmonių, ko gero, bus nemažai Bet juk galima vienkartinių nusipirkti. O su puodais ir kepimo skardom, manau, išsiversim
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ignas Butėnas
2008 6 10 10:16
Siandien kaip tik planavau atvykti i Galera pagaliau ir stai dar geriau ant cepeliaku (kad ir kugelio) pataikyt pas Lina galima Na jei spesiu viska susitvarkyt (o speti verta ) tai susitiksim prie galeros
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Snaržas
2008 6 10 10:47
Ojjjj ,nusimato vakareeeeeeeelisssssssss ir Ignas busssss....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 6 10 11:01
Algimantas Snarskis rašo: | Ojjjj ,nusimato vakareeeeeeeelisssssssss ir Ignas busssss.... |
Kažin, kiek Lino būstas žmonių gali sutalpinti???? ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ignas Butėnas
2008 6 10 12:12
Algimantai, koks siltas pasveikinimas, uz ka cia mane jau sitaip?
Linai, o as didelis zmogus, ar tikrai tilpsim?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Svetlana Batura
2008 6 10 12:13
Bravo, Bravo, saunus zmogeliukai!!! mintimis busiu su jumis ir seiles varvinsiu Kaune tupedama
nekantriai lauksiu nuotaikas atspindincio spalvindo foto reportaziuko!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Linas Šinkūnas
2008 6 10 12:28
KristinaP rašo: | su vaikais tikriausiai nepriimat? |
priimam priimam
na, gali tekti ir gana glaudžiai patupėt, bet manau čia nieko labai blogo. Stilius, žodžiu, studentiškas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2008 6 10 12:29
jeigu laiku apsidirbsiu, tai su sūnum gal prisijungčiau bent kuriam laikui
jis muzikiniu fonu galėtų pabūti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VD
2008 6 10 12:38
mmm..:}cepelinai.. ir dar kaiminystėje...:}
Gero vakaro Jums;]
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 6 10 12:56
Viktorija Daugvilaitė rašo: | mmm..:}cepelinai.. ir dar kaiminystėje...:}
Gero vakaro Jums;] |
Bijau, kad su cepelinais nelabai susivartysim... Nebent Linas jau būtų bulvių išviręs ir sumalęs
Bet kugelį tikrai privalom išsikepti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 23 24 25 ... 59 60 61
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|