| | |
|
Nadezda
2008 7 09 21:04
O kaip gi be nuotikiu? Kitaip neidomu:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2008 7 10 8:44
iš anksto norėjau pranešti, kad kitas antradienis bus pas mane rūsy:)) darysim šaltibarščius;)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romas Kanapeckas
2008 7 10 9:28
kva rašo: | iš anksto norėjau pranešti, kad kitas antradienis bus pas mane rūsy:)) darysim šaltibarščius;) |
Buk gera, patikslink, prasau, kur tas rusys ir kiek kefyro atsinesti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2008 7 10 9:45
kefyro tai niekad nebus per daug ir as manau, kad susitiksim tradiciskai prie galeros, o paskui palipsim i boksto gatve, ten ant kampo kaip tik ir yra mano (ir dar daug daug gyventoju) rusys
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romas Kanapeckas
2008 7 10 9:56
kva rašo: | kefyro tai niekad nebus per daug ir as manau, kad susitiksim tradiciskai prie galeros, o paskui palipsim i boksto gatve, ten ant kampo kaip tik ir yra mano (ir dar daug daug gyventoju) rusys |
Supratau, Aciu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2008 7 14 14:56
o, maistas. valio cepelinų balių pražioplinau, šaltibarščiais atsigriebsiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gid
2008 7 14 18:00
tai muses darom ? atsinesti trylitriaka man ryt pas kva ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2008 7 14 18:21
neee... nieko nenesti. pas mus ir taip yra gyyviu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Linas Šinkūnas
2008 7 14 20:23
Aš organizuoju kefyrą. Bus kiek reikia ir dykai. Kva, pamečiau tavo nr
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2008 7 15 7:44
Ei, koks geeras aš tai iš močiutės burokėlių parsivežiau. Inga lyg ir žadėjo bliūdą didelį. Linai Linai, o gal tau bulvių yra likę, nes vakar pamačiau, kad pas mus tik kelios. Nu bet galėsim nusipirkt
P.S. Dabar guli numestas mano numeris, jaučiu, net kokį vienišumo kompleksą įsivarė.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romas Kanapeckas
2008 7 15 10:21
Sveiki. Esu priverstas eiti i krepsini, bet pasiruoses prisijungti po jo. Gal galima gauti kontaktini tel. numeri, kuriuo imanoma pasitikslinti buvimo vieta ir, reikalui esant, papildyti trukstamas vakarienes dalis? Galima atsiusti siuo adresu [email protected]. ACIU!!!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 7 15 11:13
Kva - bliudas jau paruoštas (isimesiu du) )) gal dar kazka, pvz agurku, svogunu laiskiuku, kiausiniu (vistu)... tiesa dar rugpienio? Kva, ka prigriebti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Linas Šinkūnas
2008 7 15 11:58
Rūgpienį ir bulves galiu laisvai, bet kokiais kiekiais Su kuo nors tik reiks palėkt iki manęs..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2008 7 15 12:31
va, yra kiausiniu pas mane, jeigu jie dar nesugede. skambinau kambariokei, sake, kad isvirs is anksto beje, galesit su ja susipazint. ir net su svieziu nauju kambarioku, kuris tik vakar atsikrauste ) taip, svogunu laiskai praverstu. ir agurko as neturiu, bet sita tai as pati galiu nupirkt aha, kefyras ir bulves laukiamos labai dar gal aptarsim organizaciniu reikalus prie galeros
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 27 28 29 ... 59 60 61
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|