| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 7 15 17:40
o jei veidrodini galiu pajungti prie kompo ir paskui is to kompo kam nors paskambinti. Skaitosi tokiu aparatu padarytos foto?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Snaržas
2008 7 15 19:47
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | o jei veidrodini galiu pajungti prie kompo ir paskui is to kompo kam nors paskambinti. Skaitosi tokiu aparatu padarytos foto? |
greichiausey" fotoskypePCplejeris",a nia?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
abracadabra
2008 7 16 11:02
visai noretusi apribojimo "mobilkom iki 1 mpix" nes esu mates ka mobilkom isdarineja siais laikais, zodis "mobilografija" seniai prarades reiksme Cia siaip pasidalinau mintimis, tik siaip
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Wylius
2008 7 16 12:48
abracadabra rašo: | visai noretusi apribojimo "mobilkom iki 1 mpix" nes esu mates ka mobilkom isdarineja siais laikais, zodis "mobilografija" seniai prarades reiksme Cia siaip pasidalinau mintimis, tik siaip |
2 mp manau optimaliausia, bet pas mane patį 3,2 su flash'u ir carl zaico optika Tiesiog norėjau priminti, kad ir šiais daiktais fotkint galima
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rokas Varanauskas
2008 7 16 13:10
Wylius rašo: | abracadabra rašo: | visai noretusi apribojimo "mobilkom iki 1 mpix" nes esu mates ka mobilkom isdarineja siais laikais, zodis "mobilografija" seniai prarades reiksme Cia siaip pasidalinau mintimis, tik siaip |
2 mp manau optimaliausia, bet pas mane patį 3,2 su flash'u ir carl zaico optika Tiesiog norėjau priminti, kad ir šiais daiktais fotkint galima |
kažkada buvo fotikas, 1.3 mpix.. beveik kaip mobilka
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 7 16 18:03
abracadabra rašo: | visai noretusi apribojimo "mobilkom iki 1 mpix" nes esu mates ka mobilkom isdarineja siais laikais, zodis "mobilografija" seniai prarades reiksme Cia siaip pasidalinau mintimis, tik siaip |
labai gera mintis, o tai manoji atzala kai atsiunte 5 mpix foto su N95 padaryta tai ziuriu kad puse muiliniu iki tiek netraukia.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 7 16 18:04
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | o jei veidrodini galiu pajungti prie kompo ir paskui is to kompo kam nors paskambinti. Skaitosi tokiu aparatu padarytos foto? |
Tik tuo atveju, jei kompa panesti galima vienam zmogui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 7 16 23:12
Pastebėjimas - anksčiau buvo klaidelė, dėl kurios labai anksti(t.y. naktį) įdėtų konkurso darbų autorius parodydavo ryte, jie nebelikdavo anonimais.
Dabar jau gerai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
JP
2008 7 17 23:51
man tai labai patiko šis jau praėjęs konkursas - kokios neįsivaizduotinos telefonų galimybės buvo pademonstruotos:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gid
2008 7 17 23:59
jee patekau i personal favorites