| | |
|
Rokas Varanauskas
2008 7 28 11:40
abracadabra rašo: | kas man trajaka dave?????????????????????? |
aš aš o po kuriam darbui?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2008 7 28 12:29
jo jo, tave trajakais pagazdisi
nebent saviterapijos pagrindu kokį vieną kitą išpiešt po topiniu darbu (-:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 7 28 12:50
vuo geras.....o tai ka galima daugiau negu tris rasyt....nematiau kitu knopkiu as, vsio aijnu plaut vaizduokli gal islys kokia kitokia knopka
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gid
2008 7 28 13:00
pz jau nusibodo temos apie vertinimu neteisinguma ... kai bus laisvesnis pusvalandukas pereisiu per visas foto ir visom minusus uz desiu ir ka jus man ? o Admin gales ijungti skaitliuka kur rodys kiek minusu uzdejau
vakai nuo 5 jum silciau nebus ramiau nemiegosit mergina/vaikinas labiau nemyles algos didesnes shefas nepasiulis ir vaikais as jusu nenustosiu vadinti
ps. ieskau savanorio autoriaus kuris nori gauti ant savo darbu troikes jei neatsiras eisiu pas abra
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Saulius
2008 7 28 13:10
Giedrius Kokšta rašo: | pz jau nusibodo temos apie vertinimu neteisinguma ... kai bus laisvesnis pusvalandukas pereisiu per visas foto ir visom minusus uz desiu ir ka jus man ? o Admin gales ijungti skaitliuka kur rodys kiek minusu uzdejau
vakai nuo 5 jum silciau nebus ramiau nemiegosit mergina/vaikinas labiau nemyles algos didesnes shefas nepasiulis ir vaikais as jusu nenustosiu vadinti
ps. ieskau savanorio autoriaus kuris nori gauti ant savo darbu troikes jei neatsiras eisiu pas abra |
trojkiu gal ir nenoriu bet 3,5 jei rasi kur vietos gali ipest
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 7 28 13:14
abracadabra rašo: | kas man trajaka dave?????????????????????? |
ash. ir dar duosiu, jei mano darytus portretus panasius i "pokalbis paryziuje" sudirbinesi. sistemingai pereisiu per visas foto ir sudesiu trajakus. gerai jausiuos uztai koki pusvalandi.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Nefotografė
2008 7 28 22:30
Idomi cia diskusi, apie nieka praktiskai. Gaila laiko, geriau trajaku buciau padalinusi i kaire ir i desine, o jei rimtai, tai niekas cia nepasikeis. Buvo yra ir bus trajakai be komentaru ir petakai saviems (paskatinimui).
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bebras
2008 7 28 22:58
O jei rimtai, butu idomu padaryt toki dalyka kaip visas vienos dienos kiekviena foto apdalinti po 2-3 trejetais, juk tie vertinimai niekam nesvarbus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 7 28 23:05
Bebras rašo: | O jei rimtai, butu idomu padaryt toki dalyka kaip visas vienos dienos kiekviena foto apdalinti po 2-3 trejetais, juk tie vertinimai niekam nesvarbus |
Nesamone kad nesvarbus vertinimai....nesvarbu nesvarbiu vertintoju vertinimas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bebras
2008 7 28 23:13
O tai kam issidirbinejat ir sakot ko cia verkia ir taip toliau .... Ir juk nezinosit kas jus vertina ar svarbus ar nesvarbus zmogus gal pagaliau tikrai ta tema uzdarys . Ir isvis susidaro toks vaizdas, kad tie trejetai padidina vartotoju aktyvuma gal del to jie ir naudingi del forumu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 7 28 23:39
Bebras rašo: | O tai kam issidirbinejat ir sakot ko cia verkia ir taip toliau .... Ir juk nezinosit kas jus vertina ar svarbus ar nesvarbus zmogus gal pagaliau tikrai ta tema uzdarys . Ir isvis susidaro toks vaizdas, kad tie trejetai padidina vartotoju aktyvuma gal del to jie ir naudingi del forumu. |
o kam zinot kas vertina , atsidarai geriausias foto ir matai kiek kaip ivertino, ir kai matai kai tarp keliu simtu teigiamu yra keli menkaverciai neigiami , ir jei netingi paziuri kaip to autoriaus darbai vertinami kituose puslapiuose( o retas kuris is cia esanciu darbus rodo tik kudroj) ir tada aiskiau supranti kas ko vertas
P.S.
cia patarimas detektyvu megejams
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vidmantas Misevičius
2008 7 29 7:55
ir kai matai kai tarp keliu simtu teigiamu yra keli menkaverciai neigiami , ir jei netingi paziuri kaip to autoriaus darbai vertinami kituose puslapiuose( o retas kuris is cia esanciu darbus rodo tik kudroj) ir tada aiskiau supranti kas ko vertas [/quote]
idomiai skamba - menkaverciai neigiami... reikia suprasti, kad jei po nuotrauka pagaliuotas nikas, tai ja galima tik zavetis? ir buti be savo nuomones?
o del darbu vertinimo kitur... vienoj temoj zmogus prisipazino paemes kelis pagaliuotu darbus ir idejas i kitus portalus kaip savo. ten jie susirinko minusus. tad jei kudroj pagaliuotas, dar klausimas kaip seksis uz jos ribu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 7 29 8:40
Vidmantas Misevičius rašo: | ir kai matai kai tarp keliu simtu teigiamu yra keli menkaverciai neigiami , ir jei netingi paziuri kaip to autoriaus darbai vertinami kituose puslapiuose( o retas kuris is cia esanciu darbus rodo tik kudroj) ir tada aiskiau supranti kas ko vertas |
idomiai skamba - menkaverciai neigiami... reikia suprasti, kad jei po nuotrauka pagaliuotas nikas, tai ja galima tik zavetis? ir buti be savo nuomones?
o del darbu vertinimo kitur... vienoj temoj zmogus prisipazino paemes kelis pagaliuotu darbus ir idejas i kitus portalus kaip savo. ten jie susirinko minusus. tad jei kudroj pagaliuotas, dar klausimas kaip seksis uz jos ribu[/quote]
Vidmantai
As menkaverciai rasydamas turejau omenyje nieko nelementys o ne autoriaus titula
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gid
2008 7 29 8:44
siulau padaryti kaip one.lt jei nori matyti kas tave kaip vertino siusk sms....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|