|
| | |
|
VD
2008 7 05 23:09
oi.nesamoniu skyrelis:) viska perziuret imanoma, viskas patenka i kudra kas reikia:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2008 7 05 23:53
Kotryna Vasilkaitė rašo: | Daugmaž aišku, ačiū už dėmesį. Nepriimkit kvailų juokų už rimtus siūlymus. Finalinė statistika - šiandien iš pelkės išplaukė 3 nuotraukos, gal tiek tie pelkiniai ir verti, ką aš žinau. |
žinai, atsakymas taip ir prašos:
patys kalti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Jelena I.
2008 7 06 11:34
Na kiek maciau tai vakar visai gerai kudros komanda padirbejo aisku kad kas vakara sunku butu tai daryt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 7 06 12:12
Jelena I. rašo: | Na kiek maciau tai vakar visai gerai kudros komanda padirbejo aisku kad kas vakara sunku butu tai daryt. | komanda ganetinai didele kad naturaliai "pamainomis" gaunasi - vieni negali kiti gali ir atvirksciai. Viskas cia ok toj situacijoj.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ro Ba
2008 7 06 15:39
bet pavyzdžiui mane labai pamalonina pravardė "pelkinis" visą vaikystę svajojau, o gyvenau ežere ir buvau ežerinis
čil aut pypl
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Zenonas Simaitis
2008 7 08 1:32
Pafleiminsiu
Pelkės naujus darbus aš asmeniškai užtrunku permesti akimis pusvalandis ryte, ir pusvalandis vakare plius minus...,o dėl to kad išėjo tik trys darbai, tai kaip skarbonke sakė, patys kalti, arba balsuoti patys tingit, arba darbai neverti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Andrius Z
2008 7 08 22:14
vel tas pats..nu nera ci ko verkslenti..jei foto gera ir islipa is tos pelkes greit..jei s... pridedat tai ir neislipa..
as asmeniskai pats kai tik bunu kudroj nueinu i pelke,isijungiu geriausias, ir kiek yra imanoma perkeliu i kudra,o jau ten tegul ir sprendzia-verta foto ar nea
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
M
2008 9 02 23:52
as dazniausiai perziuriu tik patikusias nuotraukas arba tos kurios patraukia aki del gerumo arba blogumo. nevertinu tokiu nuotrauku kuriu as nesuprantu. as taip pat sutinku kad iskirtinis darbas visada uzkliuna daugumai ir be problemu islipa is jos:) taip buna su beveik visais mano darbais (pasigyriau) bet kudroje jie uzmtomi troikemis ir tai zenklai kad darbas nera geras
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Saulius
2008 9 09 13:12
Dangus rašo: | tai vis dar verkslenat... |
ir gerai kad verkslena ....be asaru gi isdziutu ir pelke ir Kūdra
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Prietema
2008 9 11 1:26
tai cia kalti ir patys kudros gyventoja i.idedi darba.ir sulauki 2-4musmirius ir 4-6 uogu. o perziureta 150 kartu. Dauguma nori,akd ju darbus vertintu,o patys nededa nei grybu/uogu,nei komentaru raso.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bebras
2008 9 11 7:43
Del perziuros, tai uztenka refresh padaryti ir perziuros skaicius dideja. Cia nera ip filtracijos, tai tas skaicius ir ne rodiklis foto ivertinimui.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|