|
|
|
|
| | |
|
Ieva Ukanytė
2008 10 10 7:57
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ieva rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio |
niekas nedingo |
paziurejau i portfolio nuotrauka - pagalvojau - gerai, paziurejau i skaiciukus zemiau - pagalvojau - blogai |
nu tai taip, aš nesakau kad nuoga fotografuočiaus bet fotografijos rūšių ir be nude oooiii kiek yra
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gid
2008 10 10 9:24
bet kokiu atveju reiktu ateiti pas p. Ramuna su teveliais ;D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 10 10:44
ieva rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ieva rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio |
niekas nedingo |
paziurejau i portfolio nuotrauka - pagalvojau - gerai, paziurejau i skaiciukus zemiau - pagalvojau - blogai |
nu tai taip, aš nesakau kad nuoga fotografuočiaus bet fotografijos rūšių ir be nude oooiii kiek yra |
bet nesakai, kad ir nesifotografuotum . Be abejo ju daug, bet norint tave fotografuoti man reiktu bet kokiu atveju pasirasyti sutarti, ir dar kolkas, su tavo tevais, o tam reiktu i Mazeikius trenktis. Tad gal palaukim pora meteliu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ieva Ukanytė
2008 10 10 11:18
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ieva rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ieva rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | tai va jums ir atsakymas - nepazistmi nesutinka , nes po mano pareiskimo nepazistami isnyko is akiracio |
niekas nedingo |
nu tai taip, aš nesakau kad nuoga fotografuočiaus bet fotografijos rūšių ir be nude oooiii kiek yra |
bet nesakai, kad ir nesifotografuotum . Be abejo ju daug, bet norint tave fotografuoti man reiktu bet kokiu atveju pasirasyti sutarti, ir dar kolkas, su tavo tevais, o tam reiktu i Mazeikius trenktis. Tad gal palaukim pora meteliu |
na ką - palaukim mažiau nei pusantrų metų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 10 11:21
ieva rašo: | na ką - palaukim mažiau nei pusantrų metų |
tai nelabai daug ir liko . jei sulaukusi pilnametystes neiseisi i kariuomene, arba as iki to laiko neuzlinksiu - galesim grizti prie to klausimo
Paskutinį kartą redagavo Ramūnas Blavaščiūnas, 2008 10 10 14:34 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ieva Ukanytė
2008 10 10 13:40
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | [quote="ieva] na ką - palaukim mažiau nei pusantrų metų |
tai nelabai daug ir liko . jei sulaukusi pilnametystes neiseisi i kariuomene, arba as iki to laiko neuzlinksiu - galesim grizti prie to klausimo [/quote]
jei tik tokios kliūtys - garantuotai prie šito klausimo grįšim
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 11 12:02
Giedrius Kokšta rašo: | kaip miela ;D |
kokia cia veikla vystai, kad staiga miela pasidare? Greit rankas ant stalo!!!!!!!!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|