|
|
|
|
| | |
|
U.23
2008 12 03 9:17
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | o man labai juokinga irgi paskaiciau viska. Linksmiausia buvo ta dalis kai salia VV ir zanetos vardu atsirado mano ir Valentino, ko gero tu zmoniu, kuriu vardus salia savojo VV noretu matyti maziausiai. Paziurejau archyva turiu nuotrauka kur VV ir Zaneta abi viename kadre, galvojau deti, bet nedesiu, kad neapkaltintu fotoshopizmu ir nepasakytu, kad cia autoportretas |
Tai dabar vistiek apkaltins- gali det drasiai...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 12 03 10:12
Zmogus paklause kodel VV nesioja Zanetos kailinius o tokia kose uzvire ...... na betruksta tik kad pasipyltu kodel taip blogai vertinami darbai ir skriaudziama pelke ir butu pilnas komplektas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
U.23
2008 12 03 10:37
O kodel taip skriaudziama pelke? ir darbai blogai vertinami??? ( dabar gerai? )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 12 03 10:54
U.23 rašo: | O kodel taip skriaudziama pelke? ir darbai blogai vertinami??? ( dabar gerai? ) |
man tai visada garai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
kuinuzis_garbanotas
2008 12 03 14:28
blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas,blavasciunas - photozopistas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Admin
2008 12 04 20:01
Neieškokite baubų, kur jų nėra... Nes kartais eilinį vartotoją galite palaikyti Kažkuo:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Benas Navanglauskas
2008 12 05 13:22
oooo, regyska, dabar man ir ignui kokiam nebegaima vienu skeneriu juostų skenuot, jei abų kupiškį fotografuojam. bo pize bus. : )))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Tricky kid
2008 12 05 16:11
Juokas ima nuo tokiu forumo temu. Manau pats laikas sita jau trinti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5 6
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|