|
|
| | |
|
Audrius Kublickas
2009 4 02 10:48
Iliuzija – iškraipyta pojūčių interpretacija. Taigi, manau, kad fotografija yra akimirkų fiksavimas, o ne dirbtinis iškraipymas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 4 02 11:55
manau savokos fotografija neapibudinsite simtu procentu. o jei ir apibudinsite tai nebus 2 + 2 = 4. si tema jau buvo kazkada diskutuota. pasikartosiu fotografija man tai kuryba. o kuryboje susideda ir fiksavimas ir iskraipymas. fotografija nera fakto uzfiksavimas.
pritariu siai minciai:
Sculptor Henry Moore said "Art is the expression of imagination, not the duplication of reality."
dar keli pamastymai:
http://fotokudra.lt/aut_dienorasciai.php?aut=1050&d=830
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 4 02 11:56
hmm, tai gali but saviraiska, tai gali but momento fiksavimas, tai gali but ir idealo ieskojimas, tai gali but noras fiksuoti esme
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
seklys morka
2009 4 02 12:04
fotografija turi daug.. kaip čia pasakyt.. srovių-reklaminė, meninė, reportažas, eee ir t.t. taigi kiekviena srovė turi kažką savito. kadangi man artimiausia yra meninė tai man svarbiausia kūryba-iškraipymai (tai nereiškia, kad jie turi būti labai žymūs). man pradinis kadras tėra žaliava. visu darbu aš stengiuosi išreikšti emocijas ir savo pasaulio suvokimą. savo požiūrį į pasaulį.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
martynas a.
2009 4 02 12:11
fotografija - sviesos / vaizdo fiksavimas sviesai jautriu medziagu pagalba. visa kita - interpretacija, tiesiogiai susijusi su techninio proceso ismanymu, konteksto suvokimu, kurybiskumu, bendruoju ir ne tik issilavinimu etc. ad infinitum.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 4 02 12:13
martynas a. rašo: | fotografija - sviesos / vaizdo fiksavimas sviesai jautriu medziagu pagalba. visa kita - interpretacija, tiesiogiai susijusi su techninio proceso ismanymu, konteksto suvokimu, kurybiskumu, bendruoju ir ne tik issilavinimu etc. ad infinitum. |
jei nufotografavai i fotoaparata ten turetum ir palikti kadra. perkelimas is korteles kompiuteri arba juostos ryskinimas jau butu interpretacija.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2009 4 02 12:19
Audrius Kublickas rašo: | Iliuzija – iškraipyta pojūčių interpretacija. Taigi, manau, kad fotografija yra akimirkų fiksavimas, o ne dirbtinis iškraipymas. |
Perbegau per tavo profili ... nei momento nei iliuzijos kolkas....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Dangus
2009 4 02 12:24
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Aušra B. rašo: | radot temą pasipjauti? )) |
o taip, pagaliau radom |
uzsirove zmogus.... turbut dar nepazista Ramuno . Beje Ramunai ko pristabdei darbu dejima? net as jau pasiilgau pamatyt kazka nauja.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|