|
|
|
|
| | |
|
Karolina
2009 4 02 20:58
Kokie atsiliepimai, ar kažkas naudojate, ar verta pirkti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
manau nesvarbu
2009 4 02 23:26
turiu tokiu pora ir nesiskundiu, senas bet geras, beje vieną iš jų parduodu reik pinigu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
seklys morka
2009 4 03 0:57
fotkinu tokiu. patenkintas visai. o jei dar su gera optika tai super išvis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2009 4 03 9:26
kiek žinau, geriausiai įvertintas savo laiku savo klasėje aparatų. naudotas eina apie 900-1000 Litukų, tikrai vertas tokių pinigų. Kažkur lygtais neperseniausiai esu matęs skelbimą už 900 Lt. Pirkt tikrai verta, tik bėda, nėr kaip patikrint tikro skaitliuko, nes kas 10k pradeda skaičiuot iš naujo Realiai gali būti 25 358, žmogus sakys, kad 5 358 ir , kiek aš žinau, nebus kaip patikrint realaus skaičiaus. Resursas berods 50 000, turiu jį nuo pasirodymo rinkoje, spėjau ~ 30 000 padaryt, tarnaus dar 3 metus mažiausiai Beje, draugas turi 10D, nėra nei 10 000 padaręs , žinau nes pažįstu žmogų, ale kaip žinot, kiek tas parduodamas D20 išfotografavęs yra? Pvz, kai foto studija pardavinėja fotoaparatą, kokį nors 5D ir sako, kad "labai mažai naudotas - apie 5000 kadrų", čia realu ar ne? Man kažkaip juokingai skamba - studija ir mažai naudotas ... Jei jau daiktas darbinis, tai jis atsipirkt turi, jei jau atsipirkęs ir parduodamas - mažai naudotas tikrai negali būti...
Ką manote?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 4 03 10:53
Is esmes studijoje tu nekauksi serijomis didziausiomis.
Nuleki tarkim i koki renginu, fa fa fa, ziuri, 1000 tukas nuotrauku jau yra jei tarkim seip jpeg'ais varai tai mygam uzsipildo ir koretele ir t.t.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Karolina
2009 4 03 14:21
Audriau, o tu už kiek parduotum? jei sąžiningai, tai kiek pats prifotografavęs, kaip būklė? aš noriu pirkti tokį, radau už 1300lt, bet žiūriu čia sakot visi 900-1000lt verti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
manau nesvarbu
2009 4 03 15:09
apytiksliai 15 000 nenoriu sumeluoti
dėžutė, dokumentai, laidai cd ir t.t. kaina 900lt
už papildomus 250lt pridėsiu canon 50mm 1,8f
rašyk į [email protected] jeigu domins
veiksmas vln
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
miau
2009 5 21 16:55
Sveiki,
Atsiliepimai patys geriausi apie 20D
Keiciu savo 20tuka i 40D, todel turiu viena parduoti:
Canon EOS 20D. Padariau 9000 su trupuciu shotu. Skaitliukas dar nepersisuko
Pirktas JAV - naujas.
Pridedama baterija ir CompactFlash 4GB.
Taip pat Digital Video Solution disk, manual ir software CD.
Gal ka sudomins. Kaina 970Lt
Rasykite: [email protected]
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
briedis miske
2009 5 24 13:48
man parejo elektrine dalis,pac pradejo fotografuoti,net neijungtas,reikia baterija ishsimti,kad viska baigtu,jauciu tranzistorius kox parejes.Nutrenkiau i shona ir guli jau 2m,Jei kam reik detaliu rashykite,paleisiu vidurius.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintautas Berzinskas
2009 5 25 15:33
man buvo irgi sukvailiojes vienakart taip,kol neisemiau baterijos neisjunges fotiko; - susitvarke
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
uknown must have
2009 6 14 1:17
Geras daiktas. Trūksta tik vieno dalyko - fullframe. Žinoma, už tokius pinigus nėr ko labai ir norėt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 6 14 10:36
sveiki! cia matau yra zmoniu zinanciu ka sako. turiu canon rebel xti. noriu parduot tik body. kiek atsaudes nezinau, nes ir pats isigyjau ne nauja. seip viskas veikia. komplektelyje butu du akumai vienas hahnel kitas bevardis, automobilinis ir buitinis pakrovejai, 1G atminties korta, usb laidas ir krepselis. gal galit patart kokia butu reali kaina? nenoriu uzsirekt ir paskui atrodyt kaip koks spekuliantas:))))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|