| | |
|
Darius Jogminas
2009 1 28 11:12
Esu su iso 1600 ne kartą ir pro kelias kontroles praėjęs, tai jokių nusiskundimų neturiu. Jautresnes juostas stengiuosi isfotografuot, kad ritėse o ne fotoaparate būtų.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 1 28 13:46
Petruška rašo: | hideo, lagaminų apskritai gal nešviečia? arba aš neinformuota
nes mano lagamine kiek juostų būdavo, jos niekada nenukentėdavo, o kuprinyčioj kaip taisyklė kažkas pasidarydavo. viena 3200 juosta iš kalnų tai išvis nevartotina tapo.
ale kaip man patinka tas atskiras kambarėlis - tokia reikšminga, gal net nusikaltėle jaučiuosi (bad girl) vokiečiai labai atidžiai tikrina, bent jau aš ant tokių užsiroviau kelis kartus.
cruxman, mano atveju sugadintos juostos pasimatė ne skanavus, o atspausdinus iš negatyvo. |
hm... 3200 ISO kalnuose... speju kad cia balto sniego problema gali buti . ypac jei fotografavai su fotiku kur max islaikymas 1/500
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2009 1 28 15:09
sniego nebuvo fotike išlaikymas kur kas didesnis (mano buvęs canon eos 300v), naudotas filtras.
o prie ko dryžiai per visą nuotrauką ir sniegas ir t.t.?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dangus
2009 1 28 16:11
Petruška rašo: | sniego nebuvo fotike išlaikymas kur kas didesnis (mano buvęs canon eos 300v), naudotas filtras.
o prie ko dryžiai per visą nuotrauką ir sniegas ir t.t.? |
apie dryzius kazkaip neskaiciau tai pagalvojau kad 3200 ir kalnu sniegas padare juosta "isbalusia". menu prisidarei reiskias. idomu kaip atrodo kalnai su 3200iso... gal mestelk ka nors.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2009 1 28 16:16
Andriau Z, nu ar gražu?
Dangau, tik spausdintas teturiu, galėsiu pabandyt nuskanuot ir netgi tą juostą per vidurį parodyt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
geriuArbata
2009 1 28 19:16
o jeigu i tema tai Dublino orouoste esu mates rentgeno vartelius kur specialiai buvo parasyta kad jei turit fotojuosteles tai eikite pro situos, virs kitu varteliu buvo kazkas kitka parasyta.. tai va.. o kiek tame tiesos nezinau..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Jogminas
2009 1 28 21:52
geriuArbata rašo: | o jeigu i tema tai Dublino orouoste esu mates rentgeno vartelius kur specialiai buvo parasyta kad jei turit fotojuosteles tai eikite pro situos, virs kitu varteliu buvo kazkas kitka parasyta.. tai va.. o kiek tame tiesos nezinau.. |
Virš tų kitų varteliu parašyta "Jei turit sprogmenų - eiti čia"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Freestyler
2009 4 13 18:52
kisenese neskis visas juostas ten tave pati juk nesvies, o tik patikrins metalo detektorium arba plauk keltu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rokas Baltušnikas
2009 4 13 21:14
Aš taip pagalvojau-kaip gi oro paštu infrared juosteles parsisiųst, SFX 200, ar yra galimybė apsaugot, nes instrukcijoj rašo, kad rekomenduojama tą juostą apskritai tamsoje dėt, tokias tai turbūt ir veikia kosmoso spinduliavimas...Tai ar yr galimybė su infraredu pasidraskyt Lietuvoj ar ne?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozapas
2009 4 17 10:55
Ish savo patirties galiu pasakyti, kad rankiniu bagazhu gabenant juostas, jos geriau ishsilaiko.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|