| | |
|
rokosius
2009 5 05 14:41
Taigi...
Istikruju norejau jau seniai pradeti kas ka mokytis, praktikuotis savarankiskai apie fotografija.
Isigijau fujifilm finepix s8500
Na manau pradziai turetu pilnai pakakti sio fotoaparato.
Mane domintu mintys apie zmoniu fotografavima, na visvien praktikuotis reikia. Pokolkas nedaug minciu kyla fotografuojant zmones, gal kas truputuka padetu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 5 05 15:04
Perskaityk ispradziu forumo temas , rasi daug ko , ir be to yra toks dalykas kaip knygynai ir internetas -- cia puslapyje yra tema su nuorodom -- jeigu rusiskai skaitai --tai valio .
del fotoaparato -- ziurint kaip nori fotografuoti -- gal tiesiog su telefonu pradek, kuriame yra imontuota kamera ?
del fotografavimo ir minciu --- gal esi priverstinai fotografas ,gal musa tave ir liepia fotografuoti ? juk ne robotukas koks , kad be minciu --- gal geriau i statybas ? viso pirmo -- i darbus turi ideti sirdies gabaliuka ir minciu , tai kad nerasyk durnu klausimu --nes gausi durnus atsakymus -- marsh studijuoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Luce
2009 5 05 15:08
pamatai žmogų ir fotografuoji
o jei rimtai. Man asm. padeda mokintis kitų autorių darbų žiūrinėjimas. Kasdien perverčiu įvairius jau pamėgtus puslapius. Peržiūri fotografijas. panagrinėji patikusias, perskaitai komentarus, jei jų yra... Na ir žinoma kaip ir visur kitur, praktika geriau nei teorija.
Kantrybės, susidomėjimo, kūrybingumo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 5 05 15:09
Rokosius rašo: | <...>praktikuotis savarankiskai apie fotografija.<...> |
nu tai jeigu savarankiškai tai savarankiškai
p.s. (sorry už konkurentų reklamavimą, admin) - efoto.lt yra puikių straipsnių apie atskirus fotografijos žanrus (skiltis "Straipsniai")
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
rokosius
2009 5 05 15:38
Dekui uz mintis , manau daugiau ar maziau tai pravers
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lietus Lietuvoje
2009 5 06 20:08
Kuo daugiau eksperimentuosi, tuo geriau. visi pradeda nuo nulio. Manau gan svarbu yra atsizvelgt i zmoniu, kurie turi patirti komentarus ir kritika. Ji neretai ziauroka, bet tikrai pravercia
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rasa Makaraitytė
2009 7 16 16:30
Aš fotografuoti pradėjau tada, kai gavau fotoaparatą. Jis buvo labai lievas. Sena Canon muilinė. Dabar turiu Canon 450D. nežinau, bet man patinka. Nors fotografuoti dar nemoku ir nežinau kada išmoksiu, bet įsimylėjau savo fotiką ir mokaus visokių gudrybių.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 7 16 18:50
Rasai -- kaip jau sakyta -- fotografuoja ne aparatas --o žmogus , geras fotoaparatas tik padeda gauti gerą nuotraukos kokybę . AMEN.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2009 7 16 18:59
arkanoidas rašo: | Rasai -- kaip jau sakyta -- fotografuoja ne aparatas --o žmogus , geras fotoaparatas tik padeda gauti gerą nuotraukos kokybę . AMEN. |
Bet aparatą reikia paskelbti savo anketoje...
Arkanoidai, kada pradėsi rašyti SAVO nuomuonę, gal ir tapsi Arkadijum.
Jei būsi pnv sekmadienį, galėsim apie tai pakalbėt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
skarbonke
2009 7 16 19:21
PiktasBebras rašo: | Malvydas ir jus is panevezio busiu namie galima bus susitikti |
nu zėba, reik manyt alų mėgsti (-:
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 16 19:24
ne as juk airijoj ,is to seka megstu viski ir ryza spalva bet i bokala nespjaunu ir su smagia kompanija islenkiu viena kita seip info pamastymam busiu lt rugpjucio pirmas dvi savaites lietuva maza juk
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2009 7 16 19:25
Iš Dublino aš, į Pnv važinėju tik olų su koliegom aptart. Dabar va kaip tik Budweiseriui akcija
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 16 19:33
WAW Malvydai tai savaitgali gal lekiam kur pafotkinti man bus proga pasimokyti fotkinti pasisemti isminities kaip sakoma
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Cikadelė
2009 7 17 15:55
Aš kaip ir Luce, esu prisižiūrėjus fotografijos ir pagal tai bandau pati kažką padaryti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|