| | |
|
Rūta Urbonaitė
2009 7 10 8:15
Man patiko, abi turiu ir perskaičiau, kartais vėl iš naujo pavartau. Daug vertingų praktinių patarimų su gera humoro doze.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 7 10 8:17
arkanoidas rašo: | Na kokiam geram piplui galėčiau ir paskolinti kokia nors . | na draugeli tu pavarai:D vietoj zodzio "tikslui" vos nesigavo "pi.p.lui" ir juk zinai kad as pirmas eilej prie tavosios bibliotekos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 7 10 8:19
dekoju visiem uz patarimus. taip reikejo ir tiketis knyga visada verta pirkti. plius dar lietuviu kalba. sekmes visiems!!!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 7 10 8:22
Herkus Milaševičius rašo: | Labai gerai, verta pasiskaityti ir nepradanciajam... pagrindu kartojimas tsakant...)) |
vat butent pagrindu dabar labiausiai ir reikia. o tai internete kur kai ilendi, kai duos tuo prof.zargonu tai nelabai ka ir suprast eina...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 10 9:11
tai vat būtent, kad ten viskas taip paprastai surašyta, kaip du kart du, bet tai visai nesuprastina knygos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 7 10 10:26
aš dar pasitikslinsiu - abi knygos, tai čia kurios abi? Scott'o dvi dalys skaitmeninės fotografijos?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 7 10 12:18
anuka rašo: | aha, maxima narkomanų bijo, todėl spalvinasi mėlynai. |
o gal intym nuotaika daro ? kamerine-buduarine
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 10 18:28
Searchin' My Soul rašo: | aš dar pasitikslinsiu - abi knygos, tai čia kurios abi? Scott'o dvi dalys skaitmeninės fotografijos? |
aha.
Adomai - tai kad žiauriai nemalonu, net sutvinkčioja smilkiniuose įėjus, menkas ten jaukumas...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 7 10 18:55
anuka rašo: | Searchin' My Soul rašo: | aš dar pasitikslinsiu - abi knygos, tai čia kurios abi? Scott'o dvi dalys skaitmeninės fotografijos? |
aha.
Adomai - tai kad žiauriai nemalonu, net sutvinkčioja smilkiniuose įėjus, menkas ten jaukumas... |
Matyt seniai buvau...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 7 10 22:04
baigta tema, knyga nusipirkau, nesigailiu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
knyvfc
2009 7 23 20:22
46,26 lt Baltų Lankų knygyne su nuolaidų kortele, o Patogu Pirkti dar už pristatymą lupa pinigą, būtų išėję man 60 lt :-}
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Baronas
2009 7 24 8:18
Skaičiau dvi jo knygas. Pradedančiajam kaip tik, pateikiami keli pagrindai, viskas aišku ir praktiška, tačiau skaidydamas antrąją jo knygą jau norėjosi ko nors rimtesnio ir originalesnio.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 7 24 10:35
Nerijau, tai juk ne grožinė literatūra