|
|
|
|
| | |
|
Gediminas Čelka
2009 8 18 17:22
Sveiki,
Mano Nikon objektyvas automatinio fokusavimo rezime eme trukcioti ir nevisada susifokusuoja. Ar jau jam atejo paskutinioji
Ar verta dar remontuoti ir kur remontuoti?
Objektyvas standartinis: Nikkor AF-S 3,5-5,6/ 18-55mm DX IF ED
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ievutu Jakutyte
2009 8 19 10:14
Va va va mano bėda irgi, bet dar ne visiškai tokia dydelė, kartais macro režime, man nebenori imti iš mažo atstumo, apart to, kad prieš tai puikiausiai tai darydavo
Objektyvui vos 9 mėnesiai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Gediminas Čelka
2009 8 20 13:21
Gediminas Čelka rašo: | Sveiki,
Mano Nikon objektyvas automatinio fokusavimo rezime eme trukcioti ir nevisada susifokusuoja. Ar jau jam atejo paskutinioji
Ar verta dar remontuoti ir kur remontuoti?
Objektyvas standartinis: Nikkor AF-S 3,5-5,6/ 18-55mm DX IF ED |
Tai ir garantija pasibaigusi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
vamzdynas
2009 8 20 15:24
Tai ir garantija pasibaigusi [/quote]
tada uz babkes meistriukui.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ievutu Jakutyte
2009 8 22 20:22
O tai 9 menesiai nera dar tikiuosi pasibaigus? Ar popieriukus ziureti reikes?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
darius ma
2009 8 23 21:25
prieš bėgant išleist pinigus, reiktų atkreipt dėmesį į vieną nedidelę detalę. Kadangi man irgi vaidenosi, kad objektyvas tik ūžia, bet nesifokusuoja, kažkaip atidžiau pasižiūrėjau į aparatą ir pamačiau, kad toks ratukas +/-, kuris reguliuoja ryškumą pačiame ieškiklyje (kaip žiūronuose), buvo netyčia nusuktas į kažkurią pusę. O turi jis būt per vidurį, jei regėjimas normalus. Tiesa, pas mane Canon, bet manau, kad ir Nikon turi būti kažkoks ieškiklio ryškumo reguliatorius.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ievutu Jakutyte
2009 8 24 15:21
Yra yra Sake man jo neziupineti, bet bijau, kad cia busiu prispaudzius viena diena
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gediminas Čelka
2009 8 25 10:33
Jau pabandziau nuo kito fotiko objektyva. Viskas OK. Tas reguliatorius neturi reiksmes. Kaltas pats objektyvas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|