|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
arkanoidas
2009 9 04 0:10
Sveikinimai , gaila kad tik j/b foto sulaukė Mindaugo dėmesio
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
elinax
2009 9 04 19:41
anuka rašo: | VV tikriausiai darbuojasi |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VV
2009 9 04 21:52
ačiū, Mindaugai:)
linksminatės, mergaitės? VV darbavosi, mhm, daaug valandų
o sakykit, kai Jūsų energijos resursai išsenka, kaip pasikraunat? Jei pasėsta dvasia, kur semiatės įkvėpimo? Kitam ketvirtadieniui norėčiau fotografijų, kurios pakelia dvasią. Tikiu, kad yra tokių – stebuklingų, kurios pakylėja, pažadina norą gyventi. Pasidalinkit:)
Nauja tema, tad: FOTOGRAFIJOS, DOVANOJANČIOS ĮKVĖPIMĄ
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
Brigitte S
2009 9 05 11:45
sveikinu Viktoriją. labai įdomią temą sugalvojai, tad stengsiuos šįkart ir aš sudalyvaut, jei išeis ; ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2009 9 08 2:26
Siaip tema gal ir nebloga, tik man skamba kiek keistokai tame kontekste, kad zmones turi deti savo darbus. O jei pats sau savo darbais esi muza, tai gal kiek keistokai atrodo....
Kaip ten bebutu, sveikinimai nugaletojai ir sekmes visiems kvepuojantiems ateinanti ketvirtadieni
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2009 9 08 12:08
juoo, aš tai temos net nelabai supratau. kaip ramūnas sakė, keista, kad tau pačiam tavo fotografija gali būti įkvėpimas? (kam? daryti kitą fotografiją?)
dar aš galvojau, kad šitą temą galima interpretuoti taip:
- objektai, kurie mane ikvepia, todel as juos fotografuoju
- fotografija, kuria ikvepe padaryti kazkieno kito fotografija (nu kaip jau buvo panasi kazkokia tema, kur ten interpretavom vieni kitu fotografijas, o anuka, kaip inga, issimuzojo veida)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VV
2009 9 09 19:07
nu va:) o man visai nekeista, rodos taip natūralu:)
Nori įkvėpti kitą - turi neblogai kvėpuoti ir pats. Ir jei kitas kvapo pristinga, dažnai tereikia trupučio pagalbos - kvėptelt:) Koks fainas tavo terminas, Ramūnai, - "pats sau mūza". Taiklus. Mūzos padeda įžiebti, bet jei pats bent kiek nerusensi, nebus į ką žibalo šliūkštelt:)
Tema - apie malonumą dalintis. Fotografijos, kuriomis gali įkvėpti kitą. Ne, kva, nebūtinai kitai naujai fotografijai - turiu minty - pakylėti, paskatinti, snaudžiantį pažadinti, įpūsti oro:) Siūlau pasidalinti savo įkvėpimo šaltiniu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 121 122 123 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|