|
|
| | |
|
VV
2009 9 11 7:10
ačiū Man labai patiko patirtis.
Prašiausi įkvėpimo, o kelis ratus konkurso galerijoje apsukusi, pasijutau ir visai išderinusi kvėpavimo ritmą Kėliausi anksčiau ryte, kad „pakvėpuočiau“ su kiekvienu atskirai – nu nerealu, kaip visi ant skirtingų dažnių pasijungę Jausmas toks, kaip radijo imtuvo rankenėlę sukinėjant (prisiminiau seną džeržgiantį – kuriuo tėvelis bandydavo pagauti ryšį su visu pasauliu:) Visiška kakofonija! Tuo ir įdomu – kad šitaip kiekvienam skirtingai. Nors po tų kelių ratų, kur sakiau, apėmė stiprus poreikis skubiai susibalansuoti. Ir jau žinojau, į kurią fotografiją man tiks sugrįžti:) Joje dvelkia amžinybe, kvėpavimas tampa gilus ir ramus.
Perduodu lazdelę : http://fotokudra.lt/img.php?img=265480&nav=topd&page=1
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Luce
2009 9 11 7:49
sveikinimai. laukiam naujos temos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2009 9 11 10:44
Sveikinimai, nuotrauka grazhi. Tikekimes sekanti nebus i Autoportretu konkursa pavirtui tema pavadinimu "Mano mylimiausias/brangiausias zmogus"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VR
2009 9 11 12:03
Puiki nuotrauka tikrai verta būti nugalėtoja Didžiausi sveikinimai Simonui Valatkai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Simonas Valatka
2009 9 11 12:16
Dėkui, Viktorija, už įvertinimą.
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ...Tikekimes sekanti nebus i Autoportretu konkursa pavirtui tema pavadinimu "Mano mylimiausias/brangiausias zmogus" |
Ramūnai, skaitai mano mintis . Bet ne iki galo. Galvojau apie temą "Mano mylimiausias žmogus, mūsų vaikai, šunys ir katės"
O jei rimtai, kito ketvirtadienio tema - "Kelionė"
Nesvarbu nukeliautas atstumas, nesvarbu, jei nuotrauka jau buvo rodyta kūdroj. Svarbu, kad tai būtų kadrai, perteikiantys akimirkos nuotaiką ir sukeliantys baltą pavydą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2009 9 11 12:24
Simonas Valatka rašo: | Dėkui, Viktorija, už įvertinimą.
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ...Tikekimes sekanti nebus i Autoportretu konkursa pavirtui tema pavadinimu "Mano mylimiausias/brangiausias zmogus" |
Ramūnai, skaitai mano mintis . Bet ne iki galo. Galvojau apie temą "Mano mylimiausias žmogus, mūsų vaikai, šunys ir katės"
O jei rimtai, kito ketvirtadienio tema - "Kelionė"
Nesvarbu nukeliautas atstumas, nesvarbu, jei nuotrauka jau buvo rodyta kūdroj. Svarbu, kad tai būtų kadrai, perteikiantys akimirkos nuotaiką ir sukeliantys baltą pavydą. |
atsižvelgiant į paskutinį sakinį, reik manyti, kad tiktų visos turimos 4-palkinės foto
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
D.A.
2009 9 18 8:39
Malonu, kad ilgiau apsistojot prie mano serijos sveikinu nugaletoja, vertas grieko darbelis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 122 123 124 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|