| | |
|
Julius julius
2009 9 20 21:20
sveiki , tikiuosi primsit naujoka . visai neseniai pradejau dometis fotografija , bet su jumis megejais, profesionalais , ar da velniai zino kuo palyginus esu žalias. tai va problema tame , kad renkuosi skaitmeninį fotoaprata iki ~1300lt kolkas favoritas yra Canon Powershot SX20 IS bet jus labiau patyre gal zinote modeliu kurie uz sia kaina yra geresni ar tinkamesni naujokui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius Kublickas
2009 9 21 7:17
alachas rašo: | sveiki , tikiuosi primsit naujoka . visai neseniai pradejau dometis fotografija , bet su jumis megejais, profesionalais , ar da velniai zino kuo palyginus esu žalias. tai va problema tame , kad renkuosi skaitmeninį fotoaprata iki ~1300lt kolkas favoritas yra Canon Powershot SX20 IS bet jus labiau patyre gal zinote modeliu kurie uz sia kaina yra geresni ar tinkamesni naujokui |
Sveiki,
o gal geriau is karto veidrodini? Gerai paieskojus, galima tilpti i Jusu
biudzeta.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius julius
2009 9 21 14:16
as manau kad kolkas as nesugebesiu veidrodinio isnaudot tad pradziai gal skaitmeninis butu geriau o puskui galima ir kaska rimciau pirkt , bet galbut as klystu mielai isklausyciau daugiau nuomoniu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 9 21 14:57
rami galva tikrai nebus, bet cia kudroj ramiu galvu nera arba pelkeje jos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 9 21 17:17
jo, aš irgi sakyčiau, kad iš karto veidrodinį. mažiau blogų įpročių prisigaudysi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius julius
2009 9 21 17:57
nu tai gal uz tokia kaina pasiulysit koki veidrodiny nes uz ~1300 nelabai ju ir yra.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
seklys morka
2009 9 21 18:53
o aš tau niką patarčiau pasikeisti, nes šiame webe yra ir musulmonų fundamentalistų, tai jiems tikrai nepatiks ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
| | |
|
skarbonke
2009 9 21 20:48
sorry, ne iš piktos valios či tėp gavos, matyt šeimininkai savuosius bais myli, kad net nepardavinėja (-;
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|