| | |
|
chrissie k.
2009 10 07 17:14
Sveiki, organizuojamas nedidelis projektas, skirtas "Merkurijaus" paminėjimui ir įamžinimui - http://merkurijus.wordpress.com/ . Čia renkame medžiagą apie "Merkurijų" - foto ir visą kitą nuo jo "vaikystės" iki dabar. Kviečiame turinčius fotografijų, prisiminimų, komentarų prisidėti ir siųsti viską į [email protected]. Viskas* bus patalpinta blog'e (prašytume siųsti, jei įmanoma, geresnės kokybės foto, su pridėtais vardu pavarde [kad žinotume, kam padėkoti ], data, gal komentaru ar trumpa istorija).
Lina, Iveta, Eglė ir Edita, VDU MF
* viskas, ko publikavimas neprieštarauja Lietuvos Respublikos įstatymams.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 10 07 22:08
reikia pradet rinkt is anksto medziaga akropoliams, senukams ir tam pakaunej, kur tie banginiai sako plaukioja viduj, nepamenu pavadinimo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 10 08 1:41
jeigu tas kičinis pastatas prie kelio --tai "Mega"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 10 08 9:56
gerai, kad vilniuj jokio kičo nėr pastatyto, užtai gyvena ir vaikšto - daug :-}
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
knyvfc
2009 10 09 7:54
man rodos tai tėra kiekvieno 'IMHO' jokios drakės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 10 09 8:02
o šiaip smagi panelių idėja. pažiūrėjau foto, jau net nebeprisimenu, kad merkurijus toks buvo tikras "pasimatymų cnetras".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramune M.S.
2009 10 09 14:18
isisvaizduoju jau ka vietoj merkurijaus pastatys
tiksliau net issivaizduot nenoriu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 10 09 15:58
o tai kame parkes del kazkokio sovietinio univermago? jei intelektas neneshe skirti pasimatymus kur nors geresnej vietoj, tai cia kitos problemos o pastatys ka nors normalesnio, manau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2009 10 09 16:41
ne parkės jokios, atsimerkite. tik kalbos apie objektą. darbe turėjau interesantę, kuri per pilnatį iškoliojo mane, kad aš pardaviau merkurijų lenkams )) sako: "kaunas griaunamas, lenke tu, ar matai, kaunas griaunamas!!!". ne kauniečiams suprasti kažkam merkurijus buvo "visas kaunas". o kažkam sovietinis univermagas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 10 11 7:38
Searchin' My Soul rašo: | ne parkės jokios, atsimerkite. tik kalbos apie objektą. darbe turėjau interesantę, kuri per pilnatį iškoliojo mane, kad aš pardaviau merkurijų lenkams )) sako: "kaunas griaunamas, lenke tu, ar matai, kaunas griaunamas!!!". ne kauniečiams suprasti kažkam merkurijus buvo "visas kaunas". o kažkam sovietinis univermagas. |
O tai kam pardavei? Vokieciams? Dar geriau...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 10 11 8:22
Saunus sumanymas
Pastata nugriaus o atsiminimai liks ...deficitu laikais minios prie duru laukdavo kol atsidarys ir keturpesti lekdavo ka nors nusipirkt , nevasrbu kad nereikia juk deficitas, jaunimas kiemely sedet mego...kiek pasimatymu jame ar saliajos kirta
tai liks istorija kurios nenugriaus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 10 11 19:10