| | |
|
Dangus
2010 3 31 23:22
Ka tik man Mindaugas E pranese kad nebera lesu islaikyti kudros serverius. Todel 24:00 tinklapis bus atjungtas. Issisaugokite visi savo darbus. Kai vel atsiras finansavimas, viska bus galima sukelti atgal.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dangus
2010 3 31 23:25
del sito tai nezinau. Pasidaryk bent savo profilio screen shot kad zinotu kiek pagaliuku vel tau duot po atstatymo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dainius
2010 3 31 23:25
Donatai, ačiū, kad perspėjai, nes tikrai būtų nemalonu, prarasti visus darbus įdėtus į fotokūdrą, išsisaugojau kas reikalinga. Dar kart ačiū, tikiuosi kiti ras šį tavo pranešimą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2010 3 31 23:26
Rimantas Steponavičius rašo: | Dėkui, gal dar spėsiu išsisaugot viską, forumų pranešimus irgi nusikopijuoti? |
O kam pranešimus? Memuarus kada nors leisi?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2010 3 31 23:27
Rimantas gi yra pedantas... pas ji viskas turi buti savo vietose.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2010 3 31 23:33
Dangus rašo: | Ka tik man Mindaugas E pranese kad nebera lesu islaikyti kudros serverius. galima sukelti atgal. |
Pats matyt akis bijo parodyt. Man tai kas, pas mane darbų tai nedaug likę, bet nu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
RS
2010 4 01 6:26
Dangus mane aplenke.
Laike...
Su...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Chatzilla
2010 4 01 6:56
Na, nereikia taip žiauriai išdurinėt ,nes atsiras kurie savo darbus iš Kūdros ištrins ,kad isaugotu kitur.
suprantu ,kad Balandžio -1...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
elinax
2010 4 01 8:48
Aš jau smagiai išsidūriau nuo ryto, susveikinau kūdriečius su 5 pagaliukais, kai vakar dar buvo tik vienas:D. Ir tik truputuką vėliau prisiminiau kokia šiandien diena:D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Algirdas Z.
2010 4 01 9:27
Kaip gerai, kad sukėliau čia visa, kas nereikalinga - bus proga atsikratyti sendaikčių
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2010 4 01 9:30
elinax rašo: | Aš jau smagiai išsidūriau nuo ryto, susveikinau kūdriečius su 5 pagaliukais, kai vakar dar buvo tik vienas:D. Ir tik truputuką vėliau prisiminiau kokia šiandien diena:D |
Na, jei sveikinai kūdriečius tikrai su 5 pagaliukais, vis tik turbūt kažkas rimto...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
knyvfc
2010 4 01 9:56
O man ir klausimas... Balandžio 1 čia ar Kūdros sistema koreguojama su tais 5 raudonais pagaliais vietoj 4 buvusių, 3 raudonais vietoj 2 buvusių? O visi kiečiausi šįryt išvis be pagaliukų likę...?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|