|
|
|
|
| | |
|
Kairys L.
2007 12 29 17:51
Ar gali pinhole buti skaitmeninis ? Ar butinai tik ant juostos ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
MP
2007 12 29 21:12
Kairys L. rašo: | bet ant juostos labiau vertinamas ? |
verte/vertinimas yra subjektyvus dalykai. man skaitmeninio fotiko dykai nereikia, o kitiems tai labai vertingas daiktas. kitiems su juosta tas pats.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2007 12 29 21:32
MP rašo: | Kairys L. rašo: | bet ant juostos labiau vertinamas ? |
verte/vertinimas yra subjektyvus dalykai. man skaitmeninio fotiko dykai nereikia, o kitiems tai labai vertingas daiktas. kitiems su juosta tas pats. |
Be reikalo, jei kas dykai siulys - paimk, parduosi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 12 29 21:45
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | MP rašo: | Kairys L. rašo: | bet ant juostos labiau vertinamas ? |
verte/vertinimas yra subjektyvus dalykai. man skaitmeninio fotiko dykai nereikia, o kitiems tai labai vertingas daiktas. kitiems su juosta tas pats. |
Be reikalo, jei kas dykai siulys - paimk, parduosi |
tai as nesakau, kad neimciau , as sakau, kad man nereikia, o pardavimas tik irodytu nereikalingumo fakta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2007 12 29 21:54
MP rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | MP rašo: | Kairys L. rašo: | bet ant juostos labiau vertinamas ? |
tai as nesakau, kad neimciau , as sakau, kad man nereikia, o pardavimas tik irodytu nereikalingumo fakta |
paemimas irodytu verslininko gyslele
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2007 12 29 22:05
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | MP rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | MP rašo: | Kairys L. rašo: | bet ant juostos labiau vertinamas ? |
tai as nesakau, kad neimciau , as sakau, kad man nereikia, o pardavimas tik irodytu nereikalingumo fakta |
paemimas irodytu verslininko gyslele |
uz gautus pinigus juostu nusipirkciau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą