| | |
|
Mantas Pa
2010 9 28 0:52
Parduodu nauja Canon EF 70-200mm f4 L USM , visiskai naujas , pilnas komplektas.
Kaina-1700
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
fotohobis
2010 9 28 13:57
Nėra ten jokios garantijos tam foto-shop.lt !!!
Nebent jei garantija laikyti žmogaus garbės žodį, nes foto-shop.lt prekiauja neoficialiomis Canon ar kito gamintojo prekėmis, o nelegalaus importo prekėmis!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fotografija
2010 9 28 15:26
Gintai, ka reiskia legalus ar nelegalus importas? Gamintojas tai tas pats, jei imone garantija duoda-tai ir tvarkoj.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
fotohobis
2010 9 28 17:06
Jūs užsipuolat žmogų, kad jis parduoda perbrangiai!
Ir argumentuojant labai abejotinos interneto parduotuvės nuorodomis.
Mantas, gal irgi neduoda garantijos, bet jo kaina visteik geresnė!
Aš paprasčiausiai nesuprantu tokių argumentų.
Matau kad visi labai gudrūs, kol nereikia pirkti patiems iš foto-shop.lt
PS. Mantai sorry, kad tavo skelbimas pavirto tokiu ilgu susirašinėjimu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fotografija
2010 9 28 17:32
Mantai, tai gal vis tik gali duoti telefona domina objektyvas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mantas Pa
2010 9 28 17:37
Klausykit kvailiai , jus suvokiat kas yra skelbimas ? As galiu pardavinet kad ir savo nekaltybe uz 2 milijonus jej kzkas ja pirktu... nesuvokiu tokiu mokslinciu kurie meto nuorodas neprasomi , tai vadinama spamu , ir jis turetu buti trinamas puslapio administatoriu , nes jej visi pradetu promotint savo ar draugu puslapius , tai fotokudra zlugtu, neliktu objektyvumo. Man pikta ne del to , jog bijociau, kad neparduosiu objektyvo , man pikta, kad kzkokie grybai sugalvoja vaiksciot po skelbimus , ne su tikslu nusipirkt , o velnias zino kam. Beje sitas objektyvas europinis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fotografija
2010 9 28 17:40
Mantai, as tau dar karta sakau tel. man reikia- o tu nervuojiesi. kaip kitaip su tavim susisiekti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Darius
2010 11 03 6:12
Koks skirtumas legalus ar ne, nereikia giliai knistis.Jei daiktas suges jie ji pakeis.
Betkokiu atveju as prioritetus teikiu kainai, o sutaupytus kitus geriau kitur prasmingai isleisiu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|