|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
skarbonke
2010 10 08 11:06
negalima, bo G11 yr muilinė su nekeičiamu objektyvu.
Vidmantas Blažys rašo: | Ar galima jį prisabačinti prie Canon G11 ir kokiu būdu ?
(sorry už diletantišką klausymą) |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2010 10 10 17:52
...na...kodėl taip kategoriškai..."prisabačint" galima...pvz apverstą antru galu prie nosies to G...gausis supermacro agregatas...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytenis Šlajus
2010 10 11 9:39
skarbonke rašo: | G11 yr muilinė su nekeičiamu objektyvu.] |
[taigi matei pas mane muilinę su pakeistu objektyvu:) ir ne tik objektyvu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2010 10 11 9:47
Vytenis Šlajus rašo: | skarbonke rašo: | G11 yr muilinė su nekeičiamu objektyvu.] |
[taigi matei pas mane muilinę su pakeistu objektyvu:) ir ne tik objektyvu. |
uij Vyteni, mum iki tavo racionalizacijų da bais toli, reik kėp minimum kokius kibermechatronikos mokslus baikt (-;
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytenis Šlajus
2010 10 11 9:57
skarbonke rašo: |
uij Vyteni, mum iki tavo racionalizacijų da bais toli, reik kėp minimum kokius kibermechatronikos mokslus baikt (-; |
mokslai sugadina žmones, standartinį mąstymą įkala į galvą dažniausiai. priminei, kažkaip neturiu kūdroj nuotraukų su ta baisenybe darytų, tuoj ką nors įmesiu. šiaip ta zebra faina, o man ką tik pasisekė zebrinį flektogoną nenaudotą kalvarijų turguj rast. negaliu atsidžiaugt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 10 11 10:15
dar manau neblogas monoklis išeitų čia jei negaila ardyt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2010 10 11 11:11
Gediminas Bartuška rašo: | dar manau neblogas monoklis išeitų čia jei negaila ardyt |
...a vat monoklis iš šio tai ir nesigautų...neturi jis anei vieno menisko...kažką panašaus į lensbaby galimėt pasigamint...
...bet tikrai neverta gero egzemplioriaus gadint...tam pakankamai yr heliosų visokių...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2010 10 11 17:45
O aš tokį turiu su subirėjusia diafragma. Gal yra norinčių paeksperimentuoti ir surinkti ją į vietą? Alaus pastatyčiau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mike
2011 1 16 0:56
Beje bandžiau šitą lygint su Canon 50/1.8 - kokybė panaši. Neblizga labai, bet pridarius diafragmą visai nieko.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|