|
|
|
| | |
|
Liutauras Domeika
2011 2 17 11:08
Justina Pelikšaitė rašo: | kažkur toj atkarpoj 'Dammit, I suck' )) |
Va šitas etapas ir man
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Justina Pelikšaitė
2011 2 17 11:28
Liutauras Domeika rašo: | Justina Pelikšaitė rašo: | kažkur toj atkarpoj 'Dammit, I suck' )) |
Va šitas etapas ir man |
Gal kūdra be akademijos norėtų steigt ir anoniminę pagalbos liniją?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darkis
2011 2 17 11:34
Gera kreivė. Panašu ir aš randuosi ties 'Dammit, I suck'
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2011 2 17 11:34
Justina Pelikšaitė rašo: | Gal kūdra be akademijos norėtų steigt ir anoniminę pagalbos liniją? |
FPL („fotografų paramos linija"). Tiems, kurie prarado fotogafavimo džiaugsmą ir dabar viską ką jie nufotografuoja atrodo jau matyta, kažkas kitas seniai tai padaręs, paties foto nebeįdomios, nebenori jų rodyti kūdroje, neatranda nei savo, nei kitų fotografijose nieko naujo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Liutauras Domeika
2011 2 17 18:29
Justina Pelikšaitė rašo: | Liutauras Domeika rašo: | Justina Pelikšaitė rašo: | kažkur toj atkarpoj 'Dammit, I suck' )) |
Va šitas etapas ir man |
Gal kūdra be akademijos norėtų steigt ir anoniminę pagalbos liniją? |
Mindaugai pagalvok
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2011 2 17 20:45
taip norėtusi į pačią pradžią grįžti. pats didžiausias malonumnas ir yra tas pažinimo džiaugsmas, kai viskas nauja, nuostabu, nematyta ...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2011 2 17 20:56
Marijau*...kam į pradžią... matai gi...istorija spiralėm eina... galima viską naujai atradinėt ...kitame lygmenyje... taip žiūrėk paskutinė stotelė ir ateis...toji...iš D raidės...
a kas dėl "viskas jau nufotografuota"... gavau Prahos pavasario laikų "Fotografie" žurnalus...nuo 1965 metų...vartau juos... velnias... nu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
SW
2011 2 17 21:06
Tai čia 1965... o ką daryti rašytojams, kurie Iliadą ir Odisėją parašytą VIII prieš m.e. varto ? Bet vis tiek knygų mugė pilna žmonių. Ir rašo, ir skaito ir normaliai visiems
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|