| | |
|
Mindūzas
2008 2 04 21:12
Labas mielieji ir mielosios,
buvome susibėgę ir atėjo laikas prisiminti kas kaip atrodo, kas ką fotografuoja dar kartą. Kreipiuosi į visus mažeikiškius, aplinkinių miestų gyventojus, Lietuvos gyventojus, Lietuvos airius, Lietuvos ispanus ir t.t., kurie laisvalaikiu fotografuoja, laisvalaikiu žiūri į nuotraukas ar šiaip, neturėdami ką veikti savo akiratyje pamato kažkokią nuotrauką ir ją vertina.
Ką galvojate apie vasario 16_ą? Jums tinka? Ar būtumėt apsvaigę dar nuo vasario keturioliktosios ir nenorėtumėt matyti kolegiškai besišypsančių fotografų?
Jei jums tinka, tuomet informuokit mane asmenine žinute ir kaupiam pajėgas _________________ Stay positive
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindūzas
2008 2 05 10:31
Jau 4 pareiškė norą dalyvauti. Gretos didės? _________________ Stay positive
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Vytautas
2008 2 07 8:51
Tinka parvyksiu ir aš Kauno-Mažeikietis.. O kur maždaug planuojamas susibėgimas?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Mindūzas
2008 2 07 10:53
Svietlana, tai reikia individualų foto meet'ą padaryti
O šiaip, pirmadienį sugalvosiu kažką, ką galėtume nuveikti, žinoma, susitiksim kokioje kavinukėje, nes turėtų būti naujų veikdų, kurie pirmame nebuvo, tai susipažinsim ir po to gal į trasą patrauksim, kažką reikės sugalvoti. Gal kokią idėją mestelsiu, o po to bendrai nuspresime. Žinoma, jūsų idėjos tai pat laukiamos. _________________ Stay positive
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus Š.
2008 2 08 13:50
Nu jei iseis ir viena naujoka (pirmam meete nebuvusi) pamatysit ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindūzas
2008 2 09 13:23
kokios problemos? Pykšt pokšt ir dalyvauji _________________ Stay positive
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ieva Ukanytė
2008 2 11 18:00
prisijungsiu ir aš prie jūsų ;] manau manęs, jaunesnės neskriausit;]
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindūzas
2008 2 11 21:28
jaunesnė? per pirmą susimatymą buvo ir jaunesnių
hanibalė sakė, kad atvyks.
Pasistengsiu per šį vakarą sukurpti gražų tekstą su laiku, vieta ir susitikimo tikslu _________________ Stay positive
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Mindūzas
2008 2 12 21:18
bėkit į privačių žinučių lentyną, nupūskit dulkes ir skaitykit susitikimo iliuzijas _________________ Stay positive
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Mindūzas
2008 2 12 22:47