|
|
|
|
| | |
|
...
2009 8 14 12:16
Aš irgi naujokė, bet jau pastebėjau - musmirių daug, o komentarų už tai nėra. Juk net taisyklėse parašyta - naujokams negailima komentarų ir pastabų, tad come on!
Ir dar, būkit naujokam atlaidesni
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Haroldas Radaitis
2012 2 21 18:21
cia taip taisyklese tik buna..,sekmes visiems, pelkiu ir kudru kipsams ir raganoms
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytautas Kaziukonis
2012 2 24 14:57
Sveiki Verkslentojai!
Pridursiu ir ash savo. Vat laikiau spygas sukryziuotas, kad trecia nuotrauka is pelkes ishlystu, pavyko!!! Paskui ziurau, kad dalyviu tapt, reikia 7 dienu intervale tatai pasiekti...
Tai dabar teks keist strategija - kaupti nuotraukas, ir kai turesiu septynias, kurios turi bent kazkiek shansu, shturmuosiu per viena savaite! )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
DRasa
2012 3 08 11:17
Jokia strategija čia nepadės. Nereikia 7 foto, pakanka 3, bet su teigiamu įvertinimu.
Dar kartą atidžiai pasiskaityk Taisyklės-Autoriai-Naujokai. Ten parašyta: "Dalyviais tampama turint tris nuotraukas, kurios būtų nenulinio lygio ir kurioms klubo narių skirtų balų suma yra teigiama (kaip skaičiuojami balai parašyta žemiau. Pvz.: 4.0 darbas užsiskaito; 4.5 ir 4.0 ir 3.5 užsiskaito; 4.0 ir 3.0 neužsiskaito - balų suma neigiama).
Du teigiamus darbus jau turi, liko dar vienas
Sėkmės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Julka
2013 10 10 6:49
Čia be blato negausi pagaliuko
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
Lina M.
2013 10 27 20:34
o man gaila, kad į pelkę negalima įdėti serijos nuotraukų... Tiesiog negaliu kelti vienos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2013 10 28 7:54
Citata: | o man gaila, kad į pelkę negalima įdėti serijos nuotraukų... Tiesiog negaliu kelti vienos |
tada tamstą išgelbės dienoraštis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
TM
2013 11 07 8:15