|
|
| | |
|
Gytis Vidžiūnas
2011 12 19 23:34
Tikrai nemanau, visgi žinoma vieta, kadrų beveik vienodu yra daug manau, o čia dar debesai skiriasi. Jei jau vogta nuotrauka tai reik sveikint, kad kažką bent pakeitė)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2011 12 19 23:56
Visi atvažiuoja į tą pačią vietą ir vienodai fotkina O foto skirtingos, šviesa truputi kitaip krenta.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
parija
2011 12 19 23:58
nefotografuokit Misionierių bažnyčios- aš ją jau nufotografavau!!! Pažiūrėkit įdėmiau į nuotraukas- skiriasi šešėliai uolų. Fotografuota skirtingu dienos metu. O kas moka, gali ištraukti EXIF'us- mylimiausią 50uką atiduosiu, jei kas įrodys, kad vogta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Fainuulka
2011 12 20 11:49
KLAUSYKIT, kaip matau neturit ką veikti..
AŠ GARANTUOJU - kad tai ne vagystė, nes ir pati kartu su LAV buvau ten ir turiu lygiai tokias pačias foto...
ir kurias TAIP PAT ruošiuos kažkada įdėti....
Nežinot - nešnekėkit! Pirma išsiaiškinkit private ar pan. OK!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
|
| | |
|
as
2012 5 07 16:52
Neradau kitos vietos, kur galėčiau gauti atsakymą, tad kreipiuosi čia.
Norėčiau sužinoti, kaip panaikinti savo anketą foto kūdroje ? Emailu jau kreipiausi, tačiau jokio atsakymo nesulaukiau. Kas nors galite suteikti info?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2012 5 07 17:54
as rašo: | Neradau kitos vietos, kur galėčiau gauti atsakymą, tad kreipiuosi čia.
Norėčiau sužinoti, kaip panaikinti savo anketą foto kūdroje ? Emailu jau kreipiausi, tačiau jokio atsakymo nesulaukiau. Kas nors galite suteikti info? |
išsitrink visas nuotraukas, profilio nustatymuose savo niką pasikeisk į tarpą, pašalink likusius profilio duomenis ir viskas: fotų nebėr, vartotojas be niko, vadinas ant niko paspaust ir į profilį nueit bus nebeįmanoma ir t.t. vien žodžiu liksi tuščia vieta kuri nafig niekam neįdomi (-:
sėkmės kūryboj.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2012 5 09 6:10
skarbonkė teisus, nors pasirinkta tema klausimui užduoti irgi taikli - įsidėk pavogtą foto ir ant visai išnyksi iš kūdros
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 29 30, 31 32 33
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|