|
|
|
|
| | |
|
Linas Šilauskas
2015 2 06 12:59
Dėkingas už laurus. Ateinančio ketvirtadienio tema \"Daiktai stebi mus\". Įžvelkite buities daiktuose, pastatuose, mašinose žmogaus bruožų, patalpinkite tai į įdomų siužetą, publikuokite... Linkiu sėkmės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
V. Mikšys
2015 2 20 8:32
Truputį mažoka nuotraukų į temą. Gal tik man vienam atrodė paprasta tema... Gal nepažiūrėjo nuorodos, tik pavadinimą... Gal visi atostogauja kaip aš...
Nugalėjo ir prizinę kygą gaus Vilniaus Šanchajus. Anapus svajonės.. Lauksime naujos temos.
v.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
DRasa
2015 2 20 22:37
Ačiū, Vaidai Minimalusis Šanchajus
Na, o dabar apie kito ketvirtadienio temą. Jau tikras galvosūkis prasideda dėl temų... Bet va, šovė tokia mintis - \"Gėlių vaikai\"
Pagooglinau, radau įvairių aprašymų ir pavyzdžių apie hipius. Manau, nebus sunku persikelti į 70-tuosius. Šiomis dienomis mūsų tarpe taip pat galima sutikti tokių \\\"perliukų\\\"
Šioks toks paaiškinimas.
Svarbiausios hipių vertybės - MEILĖ, LAISVĖ ir TAIKA. Hipių ideologija atsispindėjo ir aprangoje: ilgaplaukiai, vyrai dažniausiai barzdoti, aprangos kodas – platėjančios kelnės, liemenės, marškiniai plačiomis rankovėmis, galvos ir rankų raiščiai, masyvūs, ilgi kaklo papuošalai, spalvoti akiniai, merginos segėjo didelius auskarus ir gėles plaukuose.
Norėčiau pabrėžti: nehipiškos interpretacijos hipiška tema taip pat laukiamos
Visiems sėkmės, gerų išeiginių ir iki susimatymo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
5XL
2015 3 01 19:18
Labas,
Didžiulis AČIŪ visiems balsavusiems ir šiaip užmetusiems akį į šį mano fotojunginį - tai buvo mūsų pirmųjų meilių laikai..
Naują temą norėčiau pavadinti \"ČIA MANO DARBAS\" ir pasiūlyti šiek tiek paatvirauti apie užsiėmimus, darbovietes, akimirkas jose, pomėgius ir pan. - manau tema gan plati ir nesunki ? Sėkmės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
5XL
2015 3 06 11:32
Labas,
Atėjo laikas skelbti temos nugalėtoją. Pirmiausia norėčiau padėkoti visiems dalyvavusiems, pasidžiaugti puikiais darbais ir pasakyti, jog išrinkti vienintelį tikrai nebuvo lengva, tačiau labiausiai patiko subtili, lakoniška, sukurianti plačią erdvę minčių interpretacijoms fotografija http://fotokudra.lt/img.php?img=531072&nav=new&page=2 tad ji ir tampa nugalėtoja - Sveikinu
Ačiū, Sėkmės ir laukiame sekančios užduoties
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintarė Vilcinytė
2015 3 06 17:01
Sveiki,
Ačiū už įvertinimą, tikrai smagu kad patiko, nes tai buvo mano pati gražiausia darbo diena:) Labai patiko tema, dėka kurios paatviravom apie darbus, tad eikim dar toliau...Kito ketvirtadienio tema /\"ČIA MANO NAMAI\"/. Tai gali būti jūsų virtuvė, kiemas, namas, ar tiesiog pati geriausia vieta, kur jaučiatės kaip namie:)
Sėkmės!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Ieva Sk.
2015 3 13 13:34
Sveiki,
Ačiū visiems, kurie balsavo, palaikė ir dėkui už laimėjimą!!!
Nauja ketvirtadienio tema visiems tinkanti ir lengva, juk atėjo \"P A V A S A R I S\", tad tikrai laukiu daug darbų. Prizas bus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Nebraska
2015 3 20 15:09
Sveiki ir didelis ačiū, labai smagu laimėti:)
Taigi, šiandien saulės užtemimas, o aš visada galvojant apie užtemimą prisimenų Marko Tveino \"Jankis Karaliaus Artūro dvare\" ir scena su saulės užtemimu, kai jankiui pavyko apmauti visą įbaugintą publiką su Merlinu priešaky.Tai tegul šios savaitės tema būna \\PRIETARAI\\.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 208 209 210 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|