| | |
|
Augyt
2008 5 21 12:14
Sveiki, aš čia tik ką prisiregistravau, tai nelabai visur gaudausi. Norėjau paklausti, kaip sumažinti nuotraukų formatą? Nes galima įkelti tik užimančias nedaugiau 150Kb, o maniškės užema gerokai daugiau. Įkėliau vieną, bet kad sumažinčiau jos užimamą vietą, labai nukentėjo kokybė ir dabar nuotrauka visai neverta dėmesio. Gal galite patarti? Noriu įkelti daugiau nuotraukų, tačiau gaila kokybės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
| | |
|
Vidmantas Misevičius
2008 5 21 18:32
ilgiau pabusi, suprasi. kad abra padėtų... na a dar tokio nesu matęs. d˛iaukis, esi įvertinta.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Augyt
2008 5 22 10:53
džiauguosi, bet nežinau koks čia stebuklas;D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 5 22 12:02
Vidmantai, arba kazko nezinote, arba kazko nesat mates - bet klystate baisingiausiai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vidmantas Misevičius
2008 5 22 12:12
tamsta abra, kiek teko matyti, su pagalba sunkiai būdavo. konkrečiai mano atvejis - pasiūliau net sumokėti u˛ konsultaciją (diskusija apie svetimų nuotraukų dėjimą kitur ir vertinimus), bet...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 5 22 12:15
Vidmantai, aga, priminei... Bet tai neturejo buti tamstai rodiklis, nes tai vienas is simto atveju
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Augyt
2008 5 22 13:31
jau suprantu, kas čia dedasi;D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vidmantas Misevičius
2008 5 22 13:45
abra (galima tamsta taip vadinti?), dar buvo atvejis su mp3 pardavimu. nu gal be ryio, bet kam tyčiotis. ir dar buvo atvejis apie nesikeliančias nuotraukas su atsakymu - ar namuose netas yra.... ir dar buvo....
nu jo, a toks. sėd˛iu ir skaičiuoju, kas kada kur kaip...
man padėt? nu tai konsultacijos... kada Kaune... tik, jei kaina bus priimtina.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Bebras
2008 6 10 11:11
paskaityk DUK arba taisykles , o siaip turi pagrindiniame puslapyje po kaire po tavo vardu buti tokia funkcija
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|