| | |
|
Giedrius G
2008 7 20 9:20
sveiki,
prieš kokį mėnesį buvo čia idėja važiuoti į žygį dviračiais, ten pabendraut, nepažįstamiem susipažint, etc... arba aš kažko nepastebėjau, bet man lyg ta tema nugrimzdo užmarštin... gaivinam?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
eire
2008 7 20 9:28
kita penktadieni vaziuok kritinej masej tai galesi tuo paciu ir pasaudyt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 7 20 10:54
Aš kas vakarą važiuoju dviračiu ir bandau kažką vis miške nušauti Bet, kiek pamenu, ten buvo siūloma važiuoti pasirinkus maršrutą... Hm, idėja nebloga, tik va gal kiek sunkoka apsispręsti dėl keleto dienų kelionės... Gal pradžiai vertėtų pabandyti vienadienę kelionę?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Giedrius G
2008 7 20 14:41
kalionės laikas ir maršrutas - derybų objektas c(: svarbiausia - puskibiris entuziazmo ;D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 7 21 18:25
Giedrius G rašo: | kalionės laikas ir maršrutas - derybų objektas c(: svarbiausia - puskibiris entuziazmo ;D |
Aš asmeniškai tą puskibirį turiu, bet ko gero, tik dviese tuos kibirus ir vešimės
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Giedrius G
2008 7 21 19:54
reikia kažkaip paragint nedrąsiuosius :/ įtariu daug kas galvoja "ai aš nieko ten nepažinosiu", bet juk ir rinktumėmės susipažint
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 7 21 21:35
Giedrius G rašo: | reikia kažkaip paragint nedrąsiuosius :/ įtariu daug kas galvoja "ai aš nieko ten nepažinosiu", bet juk ir rinktumėmės susipažint |
Susipazinti, pajudėti, gerų kadrų "pašaudyti"
O šiaip rašau ir galvoju... aš tavęs juk irgi nepažįstu... Ar mes gal pas Liną matėmės? Einu į profilį pas tave...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 7 21 21:40
Dangus rašo: | dar dviratukas nepamaisytu |
Dangau, mes tave pakaitom ant "bagažinės" pavežiosim Tu tik tą puskibirį entuziazmo turėk
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Nerijus
2008 7 22 22:10
Baikit, vazineju dviraciu nuolatos (kasdiena) jau nebeimu fotoaparato, nes kol ji istrauki tai "kadras pabega", o siap nuvaziuot gelytes pafotkint tai galima aisku
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Giedrius G
2008 7 24 16:53
anksčiau buvo siūlymas kažkur aplink klaipėdą važiuot...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edita
2008 7 25 10:41
Giedrius G rašo: | anksčiau buvo siūlymas kažkur aplink klaipėdą važiuot... |
Aha, mes čia taip planuojam planuojam... Giedriau, kiek supratau, tu - Kaune? Aš Vilniuje... Važiuoti aplink Klaipėdą...
P.S. Aš kaip tik nuo pirmadienio atostogausiu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|