|
|
|
|
| | |
|
2012 9 01 18:04
Kaip jis? Normalus aparatas?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
M. Januška
2012 9 01 18:23
aparatas geras, bet su juo reikia moketi elgtis, fokusavimas sunkus, is akies nesimato taip sakant. inoringas daiktas, is trieju padarytu juosteliu geras nuotraukas galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuot. na zinoma ir patirties nedaug turiu tokiais reikalais. gal jum geriau seksis. sekmes
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2012 9 01 19:04
Ačiū, kad įnoringas, tai supratau jau fotomainų parduotuvėj Bet manau, reikės artimiausiu metu įsigyti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2012 9 07 20:02
geras, bet žiūrint ko iš jo tikiesi. gražus senoviško stiliaus (sukantis) bokeh. daugiau kaip ir pliusų nebesugalvosiu. fokusavimas, labai sudėtingas, tad pataikyti sunku, o privėrus diafragmą ir bokeh grožis dingsta. esu turėjęs ar rankose laikęs daug geresnių to tipo ( TLR) aparatų su kuriais fotografavimas tampa daug patogesnis ir nuspėjamiškesnis rezultatas. sakyčiau šis aparatas toks labiau fotopankavimams, bet jei jau klausai pinkfloidų ( aš ir juos klausau) , tai gal tau jis ir tiktų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2012 9 10 18:51
jo Pink floydus dievinu, žiauriai. O dėl Liubitelio, jau nusipirkau, net spėjau vieną juostą iššaudyt Kas liečia valdymą, taip valdyti sunku, bet man patinka, kad ne viskas iš pirmo paėmimo suvaldoma
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
D.A.
2012 9 13 8:28
asmeniskai man tais patinka. Karts nuo karto pazaidziu, labai labai tiksliai pataikyt gal ir sunku, bet imanoma
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|