B.J2009 4 14 15:14 Sveiki. Esu Klaipediete,kuri pradeda modelio karjera. Kaip zinoma,modelio karjeroj labai svarbu yra geras bookas (modelio portfolio) reikia tikrai ne vienos fotosesijos norint tureti stipru booka. Noreciau pasiulyti pradedantiems fotografams Klaipedoj (ir ne tik pradedantiems) TFP/CD (Time for Print, Time for CD) sandori. Nezinantiems- modelis ir fotografas susitaria dėl abipusės naudos, o nuotraukas abu naudoja savo portfelyje. High fashion reikalavimai tikrai nemazi,tad kas norit eiti link tos puses susisiekit su manimi. Man taipogi ne pro sali igyti daugiau patirties ir atrasti savo graziausias puses bei pozas fotografijose. Vienintelis reikalavimams fotografams is mano puses-jausti aplinka,moketi jausti modeli taip pat mokejimas "zaisti" su sviesa. o su fotografo reikalavimais kaip modeliui as tikrai sutiksiu. Skype: boruzele_sweety ,jei noresit pamatyti mano foto : [email protected]
tinka prie "High fashion reikalavimai tikrai nemazi,tad kas norit eiti link tos puses susisiekit su manimi. Man taipogi ne pro sali igyti daugiau patirties ir atrasti savo graziausias puses bei pozas fotografijose."