|
|
|
|
| | |
|
abracadabra
2008 4 01 8:23
Tai vat toki daikciuka susimeistravau. Per nakti. Linzes "importuoti" kainavo 278Lt, viskas sveria 200gr, ir TIK 18cm ilgio. Kiek cia mm gaunasi nemoku paskaiciuoti, 50x uzrasiau is lempos. Bet manau kad atitinka kokius 1300-1500 mm Tai vat toks adapteriukas gavosi, kas susidomes brezini galesiu atsiusti. Testuota su NikonD80 28mm.
Foto sukroviau cia: http://fotokudra.lt/img.php?img=83914&nav=new&page=1
Kam reikia breziniu rasykit cia mailus savo, ryt atsiusiu, siandien ne darbe sedziu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius Bartkus
2008 4 01 11:48
Būtų labai smalsu paveizėt į techninę pusę, tikiuosi rast savo dėžėj kažką konkretesnio, Balda @eriga.lv lauksiu rezultato.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
abracadabra
2008 4 01 21:22
Na tai visus kolegas su Balandzio pirmaja Pokstas neilgai pakabejo nesuprastas - mane greit isaiskino Taciau du dalykai mane dziugina/nevisai: visu pirma kad pirmas kuris issidure - buvo Tuchkus O nelabai dziugina tai kad chiebra daznas nebeskaito komentaru, ir rimti klausimai apie brezinius (nors komentaruose jau pries piet viskas aisku buvo) vis dar pasiekdavo mane, gaila kad tingima skaityti komentarus, kuriuose daznai buna tikrai naudinga info Na ka padarysi - visus su Balandzio pirmaja
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
abracadabra
2008 4 06 12:14
zmones vis dar praso breziniu tingi komentarus skaityti siandien balandzio 6
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2008 4 06 12:16
Aš tai manau, kad jeigu taip jau prašo, tai reikia duoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
SW
2008 4 06 13:51
Nežinau Tie kurie prašo, tai to nesupranta, matyt kažką kitą jiems reiktų paduoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Herkus
2008 4 07 9:49
Abra, geriau niekam nieko neduok, o tai ims toks nieko nesuprantantis ir pasidarys pagal tavo brezinius veikianti egzemplioriu...vo obydna bus....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|