|
| | |
|
Gintaras Vitulskis
2008 5 14 21:28
Ramūnas L. rašo: | Tik fotografija ar ir piešinys tiks? |
Mano pirma viešai parodyta FOTOFRAFIJA, bet...temos autorius gal ir kitką turėjo mintyje:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 5 14 22:12
na kaip supratau NE VIESAI PARODYTA, o pirmoji fotografija sulaukusi pripazinimo....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintaras Vitulskis
2008 5 14 22:31
Inga Jankauskaitė rašo: | na kaip supratau NE VIESAI PARODYTA, o pirmoji fotografija sulaukusi pripazinimo.... |
Toliau jau taip, t.y. sulaukiusi pripažinimo, aš tik pirmą temos dalį pacitavau:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Algimantas Tirlikas
2008 5 15 16:48
Ne kurie,iš tikrųjų dauguma,autoriai į šios dienos TEMA pakartotinai deda savo darbus su dideliais pagaliais.Nežinau ar tai labai jau etiška,kai reik ieškoti ,o kur tai mačiau?;(
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 5 15 16:48
ne visi siandien (kaip ir daznai ketvirtadieniais) deda pagal tema, arba deda tik pagal viena is dvieju temoje esanciu reikalavimu Svarbu kad deti, nesvarbu ar tinka Blt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Herkus
2008 5 15 17:20
Abr, o ka reiskia BLT? Baltijos jura ar baltijos ainiai???
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Snaržas
2008 5 15 19:00
Jauchiu ,kad nesupratau TEMOS,ko gero reikejo deti pieshini uzh uzhdirbta brukshniuka KUDROJ ,ar kaip ??????
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas L.
2008 5 15 20:45
Herkus Milaševičius rašo: | Abr, o ka reiskia BLT? Baltijos jura ar baltijos ainiai??? |
Jaučiu - Baigėsi Litai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2008 5 15 21:12
Kad fignia gavosi tai faktas. Kazkas ne taip suprato, kazkas geriausias (kaip pastebejau) ka turi/turejo pakartojo....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 5 15 21:32
bet tema faina
visos dienos geriausios foto temines- visas pirmas puslapis tai tikrai - kaip smagu )))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Leonardas Rimkus
2008 5 15 21:36
Na gal ir ne visai pagal sumanymą, bet tokia bestų diena tai fun - iš šalies gražiai atrodė
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Ramūnas L.
2008 5 15 22:05
Afis rašo: | Tema pasmerkta petakams:) |
Sakyčiau, jog po Herkaus temos, antra tokia gausi, populiari, įdomi ir tuo pačiu linksma, pasitaikė
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytautas Daraskevicius
2008 5 16 0:06
Sveiki,
Tiesa sakant, kažkiek abejojau, siūlydamas tokią ne visai įprastą temą. Bet pasižiūrejus šios dienos fotografijas, turbūt niekas nesigailime:) Pamatėm ne tik gausybę puikių foto, bet ir labai įdomias istorijas bei aprašymus, apie kolegas sužinojome naujų įdomių dalykų... Tiesa ne visi matyt pagavo temos mintį : "Mano PIRMOJI VIEŠAI PARODYTA IR TURĖJUSUSI KAŽKOKĮ PASISEKIMĄ FOTOGRAFIJA" ...
Išrinkti nugalėtoją tikrai nelengva... Man labai patiko daugelio autorių darbai. Manau, kad geriausia - Ingos Jankauskaitės fotografija, šiandienos reitingų lyderė . Bet ji turbut labiau tiktų , kai bus tema MANO FOTGRAFIJA, SULAUKUSI DIDŽIAUSIO PRIPAŽINIMO ...
Tiksliausiai į temą matyt bus pataikę Ramūno L piešinėliai. Bet visgi KŪDRA - tai fotografijų saitas... Tad temos nugalėtoja lai bus Svetlana Batura : http://fotokudra.lt/img.php?img=100416&nav=topd&page=
Taigi, Svetlana, galvok sekancią temą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 36 37 38 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|